Beauty Beaivi on voittanut Phorest Client Experience Award palkinnon toista kertaa!

Phorest Client Experience Award on arvostettu ja haluttu kansainvälinen hius- ja kauneudenhoitoalan palkinto, joka myönnetään yrityksille joiden asiakasarvioiden keskiarvo 12 kuukauden ajanjaksolla on ollut yli neljä tähteä viidestä. Palkinto perustuu siis täysin hoitolan asiakastyytyväisyyteen ja siihen miten asiakkaat kokevat saamansa palvelun laadun.

Beauty Beaivin asiakkaat saavat hoitolakäynnin jälkeen sähköpostitse arviopyynnön, jossa voi antaa hoitokokemukselleen yhdestä viiteen tähteä, sekä vapaasti kirjoitettua palautetta. Arvion pystyy myös helposti jakamaan suoraan Googleen. Palautteita seurataan tarkasti ja mahdolliset kehityskohteet huomioidaan. Kaikenlainen palaute on siis erittäin tervetullutta, arvokasta ja tärkeää palvelun laadun jatkuvuuden takaamiseksi.

Asiakasarvioista on myös suuresti apua ihmisille, jotka etsivät laadukasta kauneushoitolaa ja luotettavaa kosmetologia. Muiden kokemuksia lukemalla voi hyvillä mielin varata ajan hoitolaan, jota asiakkaat suosittelevat mielellään eteenpäin.

♥ KIITOKSET PALKINNOSTA KUULUU SIIS UPEILLE ASIAKKAILLE, ILMAN TEITÄ EI OLISI BEAUTY BEAIVIA ♥