Kasvojen ja vartalon ihonhoito (valoimpulssi/IPL)

IPL(Intense Pulsed Light)-laitteella voidaan hoitaa aknea, couperosaa ja pintaverisuonia, pigmenttihäiriöitä, sekä kiinteyttää ihoa ja häivyttää juonteita ja ryppyjä kaikkialta kasvoilta ja vartalon alueelta. Hoidot soveltuvat sekä miehille että naisille.

Käytössäni on uuden sukupolven EFB Beauté Adena valoimpulssilaite, jolla on kahdeksan eri patenttia takaamassa laitteen tehokkuutta ja turvallisuutta. Ranskalainen EFB Beauté on pitkäikäinen ja Euroopan johtava IPL-laitevalmistaja, jonka laitteita käytetään myös useissa kauneuskirurgisissa sairaaloissa ympäri maailmaa.

Akne

Valoimpulssihoito auttaa akneihoon poistamalla punakkuutta, rauhoittamalla talirauhasten toimintaa ja näin vähentämällä talin eritystä. Hoidolla on myös antibakteerinen vaikutus, joka poistaa tulehdustilaa. Parhaan tuloksen saamiseksi tarvitaan noin 5-8 hoitokertaa 1-2 viikon välein, riippuen asiakkaasta ja ihon kunnosta.

Anti age

Valoimpulssi stimuloi kollageenin tuotantoa ja elastisuutta, jolloin iho vahvistuu, kiinteytyy ja kirkastuu, ihohuokoset pienenevät, sekä juonteet ja rypyt siloittuvat. Hoidon jälkeen iho tuntuu välittömästi kimmoisammalta ja pehmeämmältä ja iho jatkaa paranemistaan jopa 4-6 kuukauden ajan. Suositeltavaa on tehdä aluksi 5-6 kerran hoitosarja 2-3 viikon välein ja jatkossa ylläpitohoitoja 3-6 kertaa vuodessa asiakkaan ihon tarpeen mukaan.

Couperosa ja pintaverisuonet

Valoimpulssin tuottama lämpö vaikuttaa pintaverisuonien proteiineihin ja punasoluihin niin, että verisuonet supistuvat. Hoito rauhoittaa ihoa, poistaa punakkuutta ja ihon pinnalla näkyvät verisuonet häviävät. Tulokset alkavat näkyä 4-6 viikon kuluttua ja sitten voi tarvittaessa tehdä uuden hoidon. Yleensä tarvitaan 2-6 hoitokertaa riippuen ihon tilanteesta.

Pigmenttihäiriöt

Valoimpulssihoito hävittää auringosta, ikääntymisestä ja hormoneista johtuvia pigmenttihäiriöitä, kuten maksaläiskiä, kesakoita ja pisamia. Heti hoidon jälkeen kyseiset alueet tummenevat entisestään ja seuraavan 1-2 viikon aikana vaalenevat tai jopa häviävät kokonaan. Pigmenttiläiskät voivat siis kadota jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, tarvittaessa voidaan kuitenkin tehdä muutama hoito 8-12 viikon välein.

Ennen

varaa aina konsultaatiokäynti ennen varsinaista hoitoa! Käymme yhdessä läpi hoidon kulun ja teen sinulle testiväläytyksen. Testiväläytyksen ja varsinaisen hoidon välillä tulee olla vähintään kolme tuntia aikaa. Käynti on maksuton, eikä velvoita ostamaan tuotteita tai varaamaan aikaa

varaa konsultaatioaika, vaikka olisitkin käynyt aiemmin muualla valoimpulssihoidoissa

tarvittaessa ajele/höylää ihokarvat hoidettavalta alueelta edellisenä päivänä, kasvojen untuvakarvaa ei tarvitse poistaa

hoidettavaa aluetta ei saa altistaa auringonvalolle, UV-säteilylle tai itseruskettaville tuotteille neljään viikkoon ennen hoitoa

hoitoa ei voi tehdä jos olet raskaana, sinulla on sydäntauti tai sydämentahdistin, epilepsia, syöpä, haavoja tai aktiivinen tulehdustila (esim. herpes, psoriaasi) tai jos käytät valolle herkistävää lääkitystä (esim. kortisoni, antibiootti, Roaccutan) tai ihonhoitotuotteita (mm. retinolipohjaiset voiteet)

jos sinulla on muu vakava tai pitkäaikainen sairaus/lääkitys, varmista hoidon soveltuvuus lääkäriltäsi

hoitoa ei myöskään voi suorittaa tatuointien, täyteaineiden, silikoni-  ja metalli-implanttien päältä

Jälkeen

hoidettu alue saattaa punoittaa ja kuumottaa 15 minuutista pariin tuntiin

vältä hikoilua ja saunomista seuraavan vuorokauden ajan

käytä tarvittaessa rauhoittavaa voidetta

suojaa ihosi auringolta ja UV-säteilyltä huolellisesti kahden viikon ajan

ensimmäisen hoitokerran yhteydessä suunnittelen sinulle sopivan hoitosarjan ja ohjeistan miten toimia hoitosarjan edetessä

HUOM! Kesäaikaan valoimpulssihoitoja ei kannata tehdä alueille, jotka altistuvat auringonvalolle

Hinnasto

 
Maksuton konsultaatio0€
Erittäin pieni alue – ei varata erillistä konsultaatiokäyntiä (1-2 IPL-väläytystä, esim. yksittäinen pigmenttiläiskä)59€
Pieni alue (esim. posket tai muu pieni alue kasvoista tai kaula tai kämmenselät)89€
Koko kasvot129€
Keskisuuri alue (esim. koko kasvot ja kaula tai dekoltee )149€
Suuri alue (esim. kasvot, kaula ja dekoltee tai yläselkä)169€
Erittäin suuri alue (esim. koko selkä)289€

Maksuttoman konsultaation mahdollinen peruutusmaksu on 30€. Katso palveluehdot.

Saatavilla myös lahjakortit valitsemallesi summalle tai tiettyyn palveluun.

Voit kysyä sarjakorttia haluamaasi palveluun. Sarjakortteja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voit käyttää vain yhden mahdollisen tarjouksen hoitoa/tuotetta kohti.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24%. Pidätän oikeuden hinnan muutoksiin.

Varatun ajan peruutus kuluitta, kun se tehdään viimeistään 48 tuntia ennen varattua aikaa, muussa tapauksessa peritään 50-100% palvelun hinnasta.

LUE PALVELUEHDOT TÄÄLTÄ!