WishPro kasvohoito

WishPro-laitteella tehtävät kasvohoidot sopivat sekä miehille että naisille, jokaiselle ihotyypille ja ratkaisuksi eri iho-ongelmiin, aknesta kuivaan sekä ikääntyvään ihoon. Ainutlaatuinen ja maailmanlaajuisesti innovaatiopalkittu laite perustuu magneettisiin pulsseihin, mikrovirtaan ja valoterapiaan, joiden avulla tehokkaat hoitoaineet saadaan imeytettyä kivuttomasti syvälle ihoon. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan aikaiseksi erinomaisia tuloksia välittömästi.

Valikoimissa on neljä tehokasta hoitopäätä ja yhteensä kolmetoista erilaista yksittäispakattua hoitokapselia neljässä eri hoitolinjassa, joiden yhdistelmillä saadaan hoidettua juuri sinun ihosi ongelmakohtia.

Hoitopäät:

Punainen LED-valo nopeuttaa ihon luonnollista korjautumisprosessia lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa, edistää ihon vastustuskykyä, pienentää ihohuokosten kokoa, vähentää juonteita ja ryppyjä sekä tasoittaa ihon värisävyä. Tämä on todellinen vaihtoehto mikroneulaukselle.

Magneettinen pulssi elvyttää veren- ja imunestekiertoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa, ravitsee ihoa ja edistää solujen uusiutumista. Sopii käytettäväksi mikrohiontahoitojen sijaan.

Sininen LED-valo vapauttaa happea ihoon, jolloin aknebakteerit tuhoutuvat ja ärtynyt iho rauhoittuu.

Mikrovirta vähentää juonteita ja ryppyjä, kiinteyttää kasvojen lihaksia ja lisää verenkiertoa.

Hoitolinjat:

Natural Line perustuu ihoa ravitseviin luonnon öljyihin ja on suunnattu nuoremmille asiakkaille, joilla on kuiva, herkkä tai ärtynyt iho. Vaikuttavina aineina kapseleista löytyy manteli-, jojoba- ja kehäkukkaöljyjä, sheavoita sekä A- ja E-vitamiineja.

Infusion Line viivästyttää ikääntymisen ensimerkkien ilmaantumista, parantaa vastustuskykyä ja estää tulehduksia. Tähän linjaan kuuluu BTX-kapseli, joka jäljittelee botoksin tehoa iholla, ilman haittavaikutuksia. Lisäksi linjasta löytyy hyaluronihappo- ja kollageenikapselit.

Active Pro-Long Line elvyttää väsynyttä ja rasittunutta ihoa ja korjaa vaurioita. Neo-Energy-kapseli on kollageeni- ja elastiinitäyteaine, joka korvaa pistoshoitojen tarpeen. Whitening-kapselilla saadaan kirkastettua ja tasoitettua ihon väriä sekä häivytettyä pigmenttimuutoksia (esim. maksaläiskiä).

Aging Process Control Line auttaa hallitsemaan ikääntymisen merkkejä ja hoitaa erityisesti kuivaa, herkkää ja regoivaa ihoa. Kapselit sisältävät luonnonöljyjä ja niiden pohjana on kaikille ihotyypeille sopiva emulsio, joka imeytyy ihoon vaivatta.

Ihonhoito-ohjelmaasi täydentämään on saatavilla tiivistettyjä, öljyttömiä kasvovoiteita kotihoitoon:

APL Neo-Energy kiihdyttää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, vähentää syvien ryppyjen ilmaantumista ja parantaa ihon kiinteyttä.

APL Repairing kaksivaikutteinen ihoa suojaava koostumus edistää soluvaurioiden korjautumista ja haavojen paranemista samalla häivyttäen juonteita ja ryppyjä.

APL Whitening ehkäisee tummien läiskien ja pilkkujen ilmaantumista, vaalentaa ihon sävyä ja lisää sen hehkua.

Saatavilla olevat hoitovaihtoehdot:

Puolen tunnin hoito, jossa tehdään alkupuhdistus, yksilöllisesti valituilla hoitopäällä ja -kapselilla tehty tehoaineen imeytys (15 min), sekä rentouttava loppuhieronta (5 min).

Tunnin hoito, johon sisältyy alkupuhdistus, yksilöllisesti valituilla hoitopäillä ja -kapseleilla tehty kuorinta (15 min) ja tehoaineen imeytys (15 min), sekä rauhoittava loppuhieronta (15 min).

Parhaan ja pysyvämmän lopputuloksen saavuttamiseksi suositellaan WishPro-sarjahoitoa.

Aluksi tehdään kuuden kerran hoitosarja, johon sisältyy yksi tunnin hoito ja viisi puolen tunnin hoitoa. 4 ensimmäistä hoitoa tehdään 4-5 päivän välein ja kaksi viimeistä noin viikon välein.

Jatkossa 2-3 kuukauden välein tehdään ylläpitona neljän kerran hoitosarja, sisältäen yhden tunnin hoidon ja kolme puolen tunnin hoitoa.

Ennen

hoidettavaa ihoa ei tulisi sokeroida kahteen päivään ennen hoitoa

poista kaikki korut hoidettavilta alueilta

hoitoon ei kannata tulla flunssaisena/kuumeisena

hoitoa ei voi tehdä jos Sinulla on sydäntauti tai sydämentahdistin, epilepsia, syöpä, metalli-implantteja hoitoalueella, iholla on haavoja tai aktiivinen tulehdustila (esim. akne, herpes, psoriaasi) tai jos käytät aknelääkitystä (Roaccutan)

ensimmäisellä kerralla pyydän sinua täyttämään esitietolomakkeen ennen hoidon alkua (voit myös pyytää lomaketta toimitettavaksi etukäteen sähköpostitse)

Jälkeen

vältä kasvojen pesemistä vähintään kaksi tuntia hoidon jälkeen saavuttaaksesi maksimihyödyn hoidosta

käytä Sinulle valittuja kotihoitotuotteita päivittäin

ihoa ei tulisi sokeroida hoidetulta alueelta kahteen päivään hoidon jälkeen

suojaa ihosi auringolta vähintään viikon ajan

jos käyt sarjahoidossa suojaa ihosi SPF30 aurinkovoiteella koko hoitojakson ajan ja kaksi viikkoa sen jälkeen

Hinnasto

 
WishPro-kasvohoito 30 min52€
WishPro-kasvohoito 60 min99€
WishPro-sarjahoito 1+5 (voimassaoloaika 3 kk)305€
WishPro-sarjahoito 1+3 (voimassaoloaika 3 kk)216€

Saatavilla myös lahjakortit valitsemallesi summalle tai tiettyyn palveluun.

Voit kysyä sarjakorttia haluamaasi palveluun. Sarjakortteja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voit käyttää vain yhden mahdollisen tarjouksen hoitoa/tuotetta kohti.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24%. Pidätän oikeuden hinnan muutoksiin.

Varatun ajan peruutus kuluitta, kun se tehdään viimeistään 48 tuntia ennen varattua aikaa, muussa tapauksessa peritään 50-100% palvelun hinnasta.

LUE PALVELUEHDOT TÄÄLTÄ!