Nyt saatavilla Moroccan Tan suihkurusketus!

Morroccan Tan on alkuperäinen arganöljyllä rikastettu vegaaninen cruelty-free rusketussarja Australiasta. Sarja sisältää ammattituotteet hoitoloissa tehtäviin suihkurusketuksiin, sekä tehokkaat ja helppokäyttöiset itseruskettavat kotikäyttöön ja tuotteet rusketuksen ylläpitoon.

Morroccan Tan tuotteissa yhdistyy eettisesti tuotettujen luonnonmukaisten ainesosien, sekä ainutlaatuisten patentoitujen teknologioiden ominaisuudet, joiden ansiosta saat täydellisen ja luonnollisen sävyn joka kestää.

Luomulaatuisilla arganöljyllä ja aloe veralla, sekä E-vitamiinilla rikastettu Moroccan Tan Original-rusketusuute hoitaa, ravitsee ja kiinteyttää ihoa antaen samalla kauniin pronssisen rusketuksen.

Arganöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja, jotka auttavat ihoa säilyttämään nuorekkaan hehkun, vähentämään pintajuonteita ja tarjoamaan iholle syväkosteutusta jättäen sen pehmeäksi ja silkkisen sileäksi.

Moroccan Tan Original-uutteella voit saada pikaisen päivetyksen kahden tunnin vaikutusajalla tai syvemmän rusketuksen +8 tunnin vaikutusajalla. Tämä rusketusuute on sulfaatiton ja parabeeniton, nopeasti kuivuva, kevyesti hunajaisen tuoksuinen, soveltuu kaikille ihotyypeille ja -sävyille ja mikä tärkeintä; ei tuota oranssin sävyistä lopputulosta.

Moroccan Tan suihkurusketus on ollut jo jonkin aikaa kokeilussa ja asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä lopputuloksiin. Vetää vertoja  jopa joillekin, EU-alueella jo käytöstä poistuneille, dark-sävyille.

Asiakkailta kuultua:

”Tosi hyvä väri, jatkoon!”

”Ei tahrannut vaatteita ja lakanoita yhtä paljon kuin muut rusketukset.”

”Tasaisempi ja syvempi sävy, en muista et ois koskaan ollu ekan pesun jälkeen näin selkeää rajaa näkyvissä.”

”Ei voimakasta tuoksua iholla.”

”Kestänyt tosi hyvin iholla, vain vähän haalistunut.”

Lue ohjeet suihkurusketukseen valmistautumista varten ja varaa oma aikasi Moroccan Tan suihkurusketukseen!