Hinnaston ja kanta-asiakasohjelman päivitys

Maailmassa myllertää ja elämme edelleen hyvin poikkeuksellisia ja alati muuttuvia aikoja, tämä on vaikuttanut vahvasti myös hoitolan toimintaan. Beauty Beaivin hinnasto on pysynyt muuttumattomana jo kaksi ja puoli vuotta, vaikka kulut ovat nousseet huomattavasti kyseisenä aikana maailmantilanteesta johtuen. Nyt on siis aika tarkistaa hinnat.

Hinnaston päivitykset koskevat lähes kaikkia palveluita, mutta tulevat olemaan hyvin maltillisia. Uusi hinnasto tulee käyttöön ensi keskiviikkona 21.9.2022 ja sitä ennen ajanvarauksia voi vielä tehdä tämän hetkisen hinnaston mukaan. Ajanvarauskalenteri on avattu marraskuun puoleen väliin saakka, joten aikoja voi varata ennakoiden sinne asti nykyisillä hinnoilla. Ke 21.9. alkaen kaikki uudet ajanvaraukset, sekä jo aiemmin varattujen aikojen mahdolliset siirrot veloitetaan uuden hinnaston mukaan.

Samassa yhteydessä päivitetään Beauty Beaivin kanta-asiakasohjelmaa. Jatkossa jokaista hoitolan palveluihin käytettyä euroa vastaan saa yhden sijaan kaksi pistettä kanta-asiakaskortille. Näin palkintoja saavutetaan siis tuplasti nopeammin kuin ennen!