Pysyvä karvanpoisto (valoimpulssi/IPL)

Sekä tummien että vaaleiden ihokarvojen pysyvä poisto valoimpulssilla (IPL).

IPL (Intense Pulsed Light) valoimpulssilaitteella tehtävässä karvanpoistossa kasvuvaiheessa olevan karvan aihio (karvatuppi) tuhoutuu valoimpulssin aiheuttaman lämpötilan nousun ansiosta. EFB Beauté valoimpulssihoidolla saadaan poistettua pysyvästi jopa 95% tummista ja 80% vaaleista, harmaista ja punapigmenttisistä karvoista. Jäljelle jäävä karva on hennompaa ja kasvaa harvaan.

Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua noin 20% ihokarvoista ja hoitoja tarvitaan 5-10 kertaa, 6-10 viikon välein tehtynä, riippuen yksilöllisestä karvankasvusta ja hoidettavasta alueesta. Ihokarvat (myös hiukset ja tumma parta) voidaan poistaa kaikilta alueilta, paitsi kulmakarvojen alapuolelta. Jos kärsit sisäänkasvavista karvoista, tämä hoito poistaa myös sen ongelman.

Valoimpulssihoito on sekä miehille että naisille sopiva hellävarainen hoitomuoto. Hoidon aikana voi tuntua pientä kihelmöintiä, lämmön tunnetta tai paikoitellen pieni piston tunne. Sokerointiin tai vahaukseen verrattuna tumman karvan poisto valoimpulssilla voi olla lähes kivutonta (hoidettavasta alueesta riippuen). Vaalean karvan poisto tuntuu enemmän, kuin tumman karvan poisto, mutta on yleensä kestettävissä. Kivuntuntemus on kuitenkin jokaiselle yksilöllistä.

Käytössäni on uuden sukupolven EFB Beauté Adena valoimpulssilaite, jolla on kahdeksan eri patenttia takaamassa laitteen tehokkuutta ja turvallisuutta. Yksi patenteista on ainutlaatuiselle vaalean karvan poistomenetelmälle, jonka EFB Beauté on kehittänyt ensimmäisenä ja ainoana maailmassa.

Ranskalainen EFB Beauté on pitkäikäinen ja Euroopan johtava IPL-laitevalmistaja, jonka laitteita käytetään myös useissa kauneuskirurgisissa sairaaloissa ympäri maailmaa.

IPL vai Laser?

EFB Beautén valoimpulssilaitteissa on noin 80% laserlaitteiden ominaisuuksista ja ne toimivat samalla periaatteella kuin laser. Suurimmat eroavaisuudet ovat käytetyssä tehossa ja aallonpituudessa. Laserhoito on aggressiivisempi ja näin ollen kivuliaampi, kuin valoimpulssihoito. Laserilla saadaan poistettua 98% tummista ihokarvoista, joten valoimpulssilaite on käytännössä yhtä tehokas kuin laser. Laserilla ei kuitenkaan voi poistaa vaaleaa karvaa.

Ennen

varaa aina konsultaatiokäynti ennen varsinaista hoitoa! Käymme yhdessä läpi hoidon kulun ja teen sinulle testiväläytyksen. Testiväläytyksen ja varsinaisen hoidon välillä tulee olla vähintään kolme tuntia aikaa. Käynti on maksuton, eikä velvoita ostamaan tuotteita tai varaamaan aikaa

varaa konsultaatioaika, vaikka olisitkin käynyt aiemmin muualla valoimpulssihoidoissa

konsultaatiokäynnillä on tärkeää, että karvat ovat selkeästi nähtävissä

tummia ihokarvoja ei saa sokeroida, vahata, epiloida tai nyppiä kuuteen viikkoon ennen hoitoa

ajele/höylää tummat ihokarvat varsinaista hoitoa edeltävänä päivänä

vaaleat karvat sokeroidaan IPL-hoidon yhteydessä, siksi on tärkeää, ettei niitä ajella ainakaan kahteen viikkoon ennen hoitoa

miesten partaa ei voi sokeroida ja näin ollen myöskään vaaleita partakarvoja ei voi poistaa valoimpulssilaitteella

hoidettavaa aluetta ei saa altistaa auringonvalolle, UV-säteilylle tai itseruskettaville tuotteille neljään viikkoon ennen hoitoa

hoitoa ei voi tehdä jos olet raskaana, sinulla on sydäntauti tai sydämentahdistin, epilepsia, syöpä, haavoja tai aktiivinen tulehdustila (esim. herpes, psoriaasi) tai jos käytät valolle herkistävää lääkitystä (esim. kortisoni, antibiootti, Roaccutan) tai ihonhoitotuotteita (mm. retinolipohjaiset voiteet)

jos sinulla on muu vakava tai pitkäaikainen sairaus/lääkitys, varmista hoidon soveltuvuus lääkäriltäsi

hoitoa ei myöskään voi suorittaa tatuointien, täyteaineiden, silikoni-  ja metalli-implanttien päältä

Jälkeen

hoidettu alue saattaa punoittaa ja kuumottaa 15 minuutista pariin tuntiin

vältä hikoilua ja saunomista seuraavan vuorokauden ajan

käytä tarvittaessa rauhoittavaa voidetta

suojaa ihosi auringolta ja UV-säteilyltä huolellisesti kahden viikon ajan

karvat alkavat kasvaa normaalisti hoidon jälkeen, mutta tippuvat pois muutaman viikon sisään

yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua noin 20% karvoista ja pois tippuneiden karvojen tilalle ei kasva enää uusia karvoja

ajan myötä uusia karvatuppia voi kuitenkin aktivoitua (esim. hormonitoiminnan muutoksien yhteydessä) ja tarvittaessa voit käydä ylläpitohoidossa noin kerran vuodessa

ensimmäisen hoitokerran yhteydessä suunnittelen sinulle sopivan hoitosarjan ja ohjeistan miten toimia hoitosarjan edetessä

HUOM! Kesäaikaan valoimpulssihoitoja ei kannata tehdä alueille, jotka altistuvat auringonvalolle

Hinnasto

Pysyvä karvanpoisto (valoimpulssi/IPL)

Tumma karva

Vaalea, harmaa, punainen karva

Konsultaatio0€Maksuton
Hiusraja75€89€
Ylähuuli tai leuka65€79€
Ylähuuli ja leuka75€89€
Posket75€89€
Parran muotoilu75€
Parta85€
Koko kasvot105€129€
Kaula tai niska75€89€
Kainalot95€109€
Olka- tai kyynärvarret135€169€
Kämmenselät ja sormet75€89€
Sormet65€79€
Koko kädet225€259€
Rintakehä155€189€
Nännit tai navan alue65€79€
Vatsa145€179€
Rintakehä ja vatsa255€309€
Yläselkä155€189€
Alaselkä145€179€
Koko selkä255€309€
Brasilialainen naisille155€189€
Bikinilinja tai pakarat105€129€
Bikinilinja ja pakarat135€169€
Reidet195€229€
Sääret185€219€
Jalkapöydät ja varpaat75€89€
Varpaat65€79€
Koko jalat315€369€
Sarjahoito (voimassaoloaika 2 v)Viisi kertaa neljän hinnallaEtusi -20%
PakettihintaHoidettavia alueita 3 tai enemmänEtusi -15%

Maksuttoman konsultaation mahdollinen peruutusmaksu on 30€. Katso palveluehdot.

Saatavilla myös lahjakortit valitsemallesi summalle tai tiettyyn palveluun.

Voit kysyä sarjakorttia haluamaasi palveluun. Sarjakortteja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voit käyttää vain yhden mahdollisen tarjouksen hoitoa/tuotetta kohti.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24%. Pidätän oikeuden hinnan muutoksiin.

Varatun ajan peruutus kuluitta, kun se tehdään viimeistään 48 tuntia ennen varattua aikaa, muussa tapauksessa peritään 50-100% palvelun hinnasta.

LUE PALVELUEHDOT TÄÄLTÄ!