Kauneushoitolan kanta-asiakasohjelma

Halutessasi saat Beauty Beaivin kanta-asiakaskortin, jossa on yksilöllinen viivakoodi. Kantiskortti kiinnitetään avaimenperään, jolloin se pysyy aina mukana ja pisteiden kerääminen on helppoa.

Lisäksi, jos satut hukkaamaan avaimesi, kantiskortin avulla avainten löytäjä saa yhteyden sinuun. (Huom! En ikinä jaa yhteystietojasi eteenpäin! Jos avainten löytäjä soittaa hoitolaani, pyydän häneltä yhteystiedot, jotka voin välittää sinulle ja näin avaimet löytävät kotiin.)

Saat kerättyä pisteitä:

Käyttämällä palveluita ja ostamalla tuotteita

Näytä korttia kassalla aina maksun yhteydessä. Jokaista palveluun käytettyä euroa vastaan saat kaksi pistettä ja jokaisesta tuoteostoon käytetystä eurosta yhden pisteen. Sarjahoidot eivät kerrytä pisteitä.

Suosittelemalla hoitolaa ystävillesi

Kun ystäväsi käyttää hoitolan palveluita sinun suosituksella ja mainitsee nimesi, saat automaattisesti 50 pistettä. Voit suositella hoitolaa niin monelle ystävälle kuin haluat.

Arvostelemalla Beauty Beaivin Googlessa

Käyntisi jälkeen saat sähköpostitse arvostelupyynnön ja jaettuasi arvion Googleen, saat automaattisesti 50 pistettä. Jos olet arvioinut Beauty Beaivin jo aiemmin, mainitse asiasta minulle, niin saat pisteet. Kerro minulle myös, jos olet antanut arvostelun Beauty Beaivin Facebook-sivulle.

Erilaisista kampanjatarjouksista

Hoitolassa voi vaihtelevasti olla kantiskampanjoita, joista saa kerättyä ekstrapisteitä. Näistä ilmoitetaan aina erikseen.

Pistetasot ja palkinnot:

Saavutettuasi tietyt pistetasot, saat palkintoina palveluita ja tuote-etuja. Kuitista näet ajantasaisen pistetilanteesi.

500 pisteellä saat yksittäisen palvelun tai tuotteen, jonka hinta on enintään 25€.

800 pisteellä saat yksittäisen palvelun tai tuotteen, jonka hinta on enintään 40€.

1200 pisteellä saat yksittäisen palvelun tai tuotteen, jonka hinta on enintään 60€.

2000 pisteellä saat yksittäisen palvelun tai tuotteen, jonka hinta on enintään 100€.

HUOM! IPL-hoidot eivät sisälly pisteillä lunastettaviin hoitoihin. Tietyn palvelun voi lunastaa pisteillä vain yhden kerran. Maksuton tuote on saatavilla kullakin pistetasolla yhden kerran, jonka jälkeen käytettävissä on alennus tuotteiden kertaostoksesta (500p -10%, 800p -20%, 1200p -30%, 2000p -40%).

Beauty Beaivi pidättää oikeuden tehdä muutoksia kanta-asiakasohjelmaan. Infoa henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.