Toimet koronaviruksen ehkäisemiseksi kauneushoitolassa

Jatkan työskentelyä normaalisti oman terveydentilan, sekä yleisten suositusten ja rajoitusten salliessa. Ilmoitan heti, jos tähän tulee muutoksia.

Käytän maskia asiakastyötä tehdessäni ja sinäkin voit halutessasi pitää maskia. Tarvittaessa voit ostaa kasvosuojan kassalta.

Jos sinulla on oireita, olet ollut viimeisen kahden viikon sisään ulkomailla tai tiedät altistuneesi virukselle, jääthän kotiin ja perut aikasi poikkeuksellisesti lyhyelläkin varoitusajalla. Jos et tavoita minua puhelimitse, laitathan viestiä tai sähköpostia, kiitos.

Beauty Beaivin ollessa yhden hengen kauneushoitola, täällä käy päivän aikana vain muutamia ihmisiä ja pyydänkin tässä erikoistilanteessa jokaista asiakasta pesemään kätensä hoitolaan tullessa. Myös käsidesiä on saatavilla.

Hoitolan ovi on lukossa, kun palvelen asiakasta ja sisään pääsee vasta edellisen asiakkaan lähdettyä, joten paikalle kannattaa tulla korkeintaan muutamaa minuuttia ennen varattua aikaa. Näin vältämme turhia kontakteja, sekä annamme kaikille asiakkaille hoitorauhan.

Kauneudenhoitoalalla toimiessa kiinnitän luonnollisesti aina erityistä huomiota hygieeniseen työskentelyyn ja yleiseen siisteyteen. Nyt olen myös lisännyt huomattavasti usein kosketeltavien pintojen (mm. ovenkahvat, hanat, maksupääte) desinfiointia.

Teen siis parhaani, että sinun on turvallista tulla hoitolaani. Tervetuloa!